new header

1:46 AM



Assalamualaikum =D

Hai semua,

Niat di hati memang nak luangkan waktu untuk update blog, tapi sampai ke sudah aku punya niat tu tak dijalankan haha. Konon balik kerja penat. Tapi tak tahulah kenapa, bila balik kerja je mesti rasa nak rehat. Laptop memang tak pandang. Kadang sampai dua minggu tak buka laptop. Tak apa. Bila tak buka laptop, dengan blog sekali aku tak bukalah haha. 

Normal. 

Tapi dulu masa study, hari - hari laptop. Kiranya laptop ni, jadi best friends aku. Lagi masa aku akhir tahun, salah satu kawan aku memang laptop. Mana tidaknya, ada masa lapang sikit buka laptop update research, cari research dan buat research, layan drama, dengar lagu, update blog jika ada masa lapang.

Bila dah kerja ni, semua activiti masa study tu seakan bertukar 360 darjah. 

FARAH
Terjebak juga dengan benda ni haha. 
Basically background tu aku buat sendiri. Try and error baru dapat background sebegitu rupa. Akhirnya aku decide untuk jadikan header blog, hehe. 
Simple but nice kot (haha ok perasan sendiri yang header sendiri nice :P hehe)




You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. Nice header. Mira pon takde masa nak update blog. But cuba jugak curi2 masa. :D

    Singgah dari blog http://www.cikkmira.com/

    ReplyDelete
  2. cantik. tapi apa kata farah besarkan sikit header tu lagi lawa

    ReplyDelete
  3. Siqah suka kombinasi warna header Farah. Cantik!! 😍

    ReplyDelete