Dikala ketiadaan idea

8:00 PM



Assalamualaikum, =D


Hai semua,
Morning...

I do miss to update my blog, sebab selalu buat - buat busy sampai tak sempat buka laptop (sumpah dah berapa kali aku asyik mention each time I update my blog, hehe). So bila the time aku saja buat - buat sibuk, tapi dalam masa yang sama, hati meruntun - runtun sayu rindu nak taip blog (maklumlah dulu masa study, asal ada masa free je. Laju - laju update blog, laju - laju update article. Tapi bila dah kerja, haiiii wasaalam, haha. Pemalas ya amat nak buka laptop ni ha). So apa aku boleh buat, aku pun buka blog orang dan baca. At least rasa terinspirasi sikit dan adalah idea nak update blog hehe. 

So blog yang aku suka buka lately ni, blog Vivy Yusuf. Dulu suka juga stalk instagram dia, insta story dia, tapi lama - lama macam dah tak larat je nak dok scroll insta tu. Senang baca story je kat blog, sebab vivy pun active berblogging juga walaupun dia seorang business women dan confirm busy right, tapi dia still keep updating her blog.


Image result for vivy yusof and mariam
I am sorry for talking this photo from Mr Google hehe.
Tapi huda suka tengok keletah Mariam and semalam baru baca posting pasal Mariam. 
Mariam is doesn't like photo and she will said 'no...no...' haha comel seyh! =D

So this is Vivy Yusuf's Blog : http://www.proudduck.com

You Might Also Like

0 comment di sini.