Minyak wangi original murah

1:06 PM



Assalamualaikum, =D


Hai semua,
Perfume menjadi pilihan setiap individu kerana beberapa faktor. Antaranya adalah kerana minyak wangi dapat memberi keyakinan diri apabila si pemakai mula memakainya. Sebab tu sekarang, perfume mudah untuk didapati. Malah, semakin banyak jenama terkenal, mahupun tempatan, yang mengeluarkan product perfume masing - masing. Hal ini kerana, mereka tahu perfume antara salah satu product yang mendapat perhatian ramai.

Bukan itu sahaja, malah sekarang ramai di antara mereka yang mengeluarkan perfume inspired jenama perfume terkenal.

Dan, untuk entry kali ni huda nak review satu instagram yang turut sama menjual product pilihan ramai ini. Instagram ini baru sahaja bertapak, hopefully ramai yang dapat memberi sokongan untuk pihak mereka. Mereka bukan sahaja jual perfume sebotol, sebotol tu tau, malah mereka ada membuat jualan secara borong.

Ok, di instagram perfume orginal (click link, link) ini,  ada menjual perfume orgininal murah. Murah? Yes, harga dia sangat berpatutan. Dekat bawah ni, antara list perfume yang mereka jual. Bukan untuk wanita sahaja, malah untuk lelaki pun ada dijualnya sekali.



Dan yang paling menarik sekali, kalau korang beli satu product pun dekat diorang korang akan dapat free gift, kalau korang beli dua pun sama, dapat free gift. Malah, pihak mereka juga ada menjual perfume secara borong. Kot lah kalau korang nak meniaga ke, nak beli buat stock ke, korang boleh beli borong. Bila beli borong, korang dapatlah beli perfume dengan harga yang lebih murah, right?

So, what are you waiting for guys?
Jom singgah instagram perfume orginal, kita usha - usha apa yang menarik. Kot berkenan bolehlah grab satu.

Harga satu perfume - RM70 dan free postage.
Beli 2 botol perfume - RM 120 dapat free car perfume.

Antara perfume yang dijual di instagram perfume original.










Thanks baca entry ni guys. Jemputlah singgah ke instagram perfume original murah ni guys (click link dan link).

To those yang nak buat advertorial/review product dekat blog huda, kindly email me at farahudahud@yahoo.com.my or kindly PM huda dekat page blog huda -  FBfanpage.

Salam,

You Might Also Like

6 comment di sini.

  1. Terpikat tengok botol2x perfume semua. wangi2x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terpikat tu, boleh beli, kihkihkih :P

      Delete
  2. amboiii.. terbau2 wangi sambil jenjalan blog farah ni~
    hehehe. Singgah sini :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe hui sampai terbau - bau wangi dia, haha. Kemahin farah sembuh perfume bebanyak masa taip entry, kihkihkih (gurau jeee);)
      awk kalau terpikat jom belilah satu hihi =D

      Delete