Dinner with family at De' Lanun Steamboat & Grill - Setia Tropika,JB

11:56 AM



Assalamualaikum =D


Hye semua!

Disebabkan abang dah balik, aku pula memang tengah cuti semester...So semalam memang dah plan nak pergi dinner sama - sama dekat De' Lanun Steamboat, yang tidak jauh dari rumah aku.

De' Lanun Steamboat yang baru dibuka (tak pasti dah berapa lama,hihi).
Dan kawasannya pun tak jauh cuma dekat Setia Tropika, Johor Bahru >> location.

Konsep di sini, 
steamboat & Grill.

Harga;
Dewasa : RM20
Kanak - Kanak : RM10
*korang nak makan banyak macam mana pun, ambil jelah. Asal tak membazir,*




Antara hidangan yang di sediakan untuk para pelanggan

Pencuci mulut juga turut di hidangkan, antaranya pelbagai jenis agar - agar, cendol dan lain - lain. 

More info - CLICK HERE

Kegemaran! =)
Paru, pedal dan udang.

Untuk kuah steamboat ni pula, dia ada dua pilihan - sup kosong dan tomyam. 


So oklah sampai sini saja yang sempat huda update. Nanti kalau ada story kita update lagi ye =) 
Bye, salam...

You Might Also Like

2 comment di sini.

  1. Sedapnyaaa.
    Dah lama xmkn steamboat huhu

    ReplyDelete
  2. hai, seronok jadi lanun. jeles tengok blog awk, i mean the food.

    ReplyDelete