Telekung Lycra selesa di pakai

4:35 PM


Assalamualaikum =D


So hari ni aku nak update satu entry seperti tajuk di atas and its about telekung lycra. Jom lah layan aku fe - feeling menaip entry kali ni. Sebelum tu,Cuba baca pantun yang aku reka sendiri ni (asal ada bunyi dah le,hehe =D).

Satu dua tiga empatdan lima,
Ini kisah aku nak cerita,
Cerita tentang satu telekung yang hangat di perkata,
Tak lain tak bukan telekung lycra nama dia.

Umum tahu,telekung lycra yang pelbagai warna ini, kini menjadi bualan hangat dan menjadi tumpuan ramai. Serious cakap,memang tak rugi kalau korang beli sebab kain dia lembut dan yang penting ianya selesa di gunakan. 

Ha,ni dia telekung yang kini menjadi bualan ramai tu.

Telekung lycra - dark gray.
RM40 include postage.
semalam order,hari ni dah sampai. Serious services dia cepat,hehe =D.Tq kak ain.


Beli dekat mana?
Beli online je memandangkan tu yang paling "dekat",hehehe =D. Ok selain daripada telekung lycra,kak ain ada juga jual tudung,baju dan pelbagai lagi. So kepada sesiapa yang berminat bolehlah singgah ke instagram kak ain ok.
Instashop - @nurulainzuhaimi.

Postage.
Mulai sekarang kak ain akan post barang setiap hari isnin sahaja.

Ok,buat masa ni tu je. Kalau ada masa,ada idea macam biasa akan aku luangkan masa untuk melepaskan rindu menaip entry blog,ok? =D. Thanks baca entry nan simple ini.

[Published via android phone]





You Might Also Like

3 comment di sini.

  1. macam best je telekung ni kan.. nampak cantik

    ReplyDelete
  2. cantik telekung tu..murah pulak..

    ReplyDelete
  3. saya pun beli dah telekung lycra. kaler maroon. heee

    ReplyDelete